De houd afstand sticker… Toen Covid-19 zijn intrede maakte in de Nederlandse samenleving, had eigenlijk niemand kunnen vermoeden wat de impact hiervan zou zijn. Het advies om afstand te houden werd al snel aangevuld met de sluiting van horeca en winkels. In de zomerperiode begon eigenlijk alles langzaamaan zijn weg weer te vinden. Inmiddels hebben we te maken gehad met meerdere golven en zijn we druk aan het vaccineren.

Het dragen van een mondkapje begint inmiddels te wennen. Ook het afstand houden lijkt ons allemaal steeds beter af te gaan. Een belangrijke voorwaarde van het openen en openhouden van verschillende openbare plekken, is het voldoende afstand houden. Dit moet natuurlijk niet alleen in de supermarkt maar eigenlijk overal.

Houd 1,5 meter afstand sticker

Eigenlijk geldt bij het afstand houden de kracht van herhaling. Je kunt eigenlijk niet vaak genoeg aanduiden dat mensen beter voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Om hier een handje bij te helpen, hebben we verschillende ‘Houd afstand stickers’ opgenomen in onze webshop. Door het gebruik van onze stickers, kun je op een mooie en professionele manier aangeven wat je van jouw bezoekers of medewerkers verwacht.

Hesje 1,5 meter afstand

In de supermarkten hebben we het al veelvuldig gezien; het knalgekleurde hesje met op de rug het duidelijke verzoek om voldoende afstand te bewaren. Dit is eigenlijk een hele mooie oplossing om duidelijk te maken wie er onderdeel is van het team van personeel. Daarnaast is het handig om aan te geven dat zij wensen dat er voldoende afstand gehouden wordt. Dit draagt bij aan de veiligheid van zowel medewerker als bezoeker.

 

Volledig aanbod stickers

We kunnen ons voorstellen dat het soms vrij lastig is om overal aan de denken bij het corona-proof inrichten van jouw bedrijf. We hebben daarom erg hard ons best gedaan om je hier zoveel mogelijk bij te helpen. Zo hebben we niet alleen stickers voor afstand houden, maar hebben we ook stickers die bijvoorbeeld speciaal gemaakt zijn voor de horeca. We hebben stickers die bezoekers gebieden om gebruik te maken van ontsmettende handgels en uiteraard bieden we ook stickers aan die mensen vragen om een mondkapje te dragen.

We denken dan ook een volledig aanbod aan stickers te hebben, blader dus vooral even door de gehele categorie en vind zo alle benodigde stickers. Vergeet ook vooral niet om een kijkje te nemen bij onze verschillende tools om stickers aan te brengen, zodat je de sticker goed kunt aanbrengen op verschillende oppervlakten en tevreden zult zijn met het resultaat.

 

Stickers op aanvraag

Kom je toch tot de conclusie dat de door jou gewenste sticker nog niet beschikbaar is op onze webshop? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. Vaak kunnen we aan de hand van jouw omschrijving alsnog de perfecte sticker voor jouw situatie maken. Het drukken en verzenden zullen we dan zeer snel voor jou in orde maken. Contact opnemen kan door middel van ons contactformulier, door ons te mailen of te bellen.

Onze medewerkers staan graag voor je klaar!