[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”79364″ img_size=”medium” alignment=”center” css=”.vc_custom_1659949902868{margin-top: -80px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]De meeste klanten van Diverse Stickers bestellen stickers voor hun bedrijf of pand. Om bezoekers te waarschuwen en/of bepaalde dingen aan te duiden zijn de stickers echt van toegevoegde waarde. Vooral op plekken waar er een gevaar kan voorkomen voor onbevoegden. Hierdoor creëer je een veiligere omgeving en neem je werknemers, bezoekers en andere gasten in bescherming. Hoe makkelijk is het om ongelukken te voor0komen met stickers, hierdoor heb je geen gezeur met verzekeringen en andere problemen en blijven je werknemers en gasten in goede gezondheid. Vooral wanneer werknemers vaker op een plek werken waar gevaarlijke stoffen aanwezig zijn, kunnen stickers echt goed van pas komen. Bij Diverse Stickers is er een grote hoeveelheid aan stickers voor bedrijven, hierdoor durven we met zekerheid te zeggen dat we je een sticker kunnen aanbieden. U zoekt iets en wij hebben het, wanneer dit niet het geval is hebben we een andere oplossing. Wij kunnen alles ontwerpen. Onze ontwerpers zitten dagelijks voor u klaar om de mooiste stickers te ontwerpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Waarom heb je stickers nodig bij je bedrijf?

[/vc_column_text][vc_column_text]Zoals we hierboven al beschreven hebben is het enorm handig om stickers te gebruiken om mensen te waarschuwen en te verbieden. Binnen je bedrijf zijn er vaak ruimtes waar onbevoegden niet mogen komen. Je werknemers weten wat er wel kan en niet kan, maar een buitenstaander heeft daar geen idee van. Hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van gevaren en risico’s? Dat kan je doen door stickers van Diverse stickers. Maar er zijn ook andere manieren om de stickers te gebruiken als bedrijf.

 • Bedrijven gebruiken stickers voor een extra toevoeging op de verpakking 

Bij bedrijven die producten verkopen, dit kan fysiek maar ook online kunnen stickers echte toegevoegde waarde hebben. Wanneer je het product inpakt of in het tasje stop is het extra leuk om even een sticker erop te plakken met jouw logo en misschien een slogan. Bedrijfsstickers zijn altijd een leuke verassing voor jouw klanten. Voeg een gepersonaliseerde boodschap toe aan de stickers en klanten zullen dit geweldig vinden. Hierdoor creëer je een unieke manier van verzenden of inpakken, en kan je een extra gevoel creëren bij de aankoop.

 • Stickers verspreiden door het uitdelen aan klanten of bezoekers

Mond-tot-mondreclame wordt eigenlijk de beste reclame die je als bedrijf kan krijgen genoemd. Het is vaak gratis en levert heel erg veel op, ook vertrouwen van nieuwe klanten. Maar wij van Diverse Stickers denken dat stickers uitdelen aan bezoekers en klanten, ook een goede manier van reclame maken is. Mensen gaan de stickers verspreiden door de stad, op bushokjes, op hun laptop of drinkfles en op veel meer plekken. Je bedrijf ervaart een hele grote hoeveelheid aan exposure op deze manier. Mensen worden bekend met je huisstijl en logo, hierdoor creëren mensen een gevoel bij je bedrijf.

 • Stickers gebruiken op evenementen en beurzen

Als je een groot evenement organiseert, of als je zelf een beurs organiseert, zijn stickers het perfecte cadeau voor je bezoekers en klanten. Wanneer je een nieuw product lanceert, kunnen stickers echt een top manier zijn om het aan te kondigen. Klanten raken heel erg betrokken bij het merk en bij je bedrijf. Klanten bouwen een gevoel op bij je logo en huisstijl, hierdoor kan je klanten sneller betrekken bij nieuwe producten.

Door alleen verschillende materialen voor je stickers te gebruiken, zorg je ervoor dat je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Om mensen over je sticker te laten praten, moet de sticker in het oog springen. Gebruik felle kleuren en flitsende materialen voor je stickers.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”75693″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”75955″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”79459″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Je eigen sticker laten ontwerpen voor je bedrijf door Diverse Stickers

[/vc_column_text][vc_column_text]In samenwerking met onze grafische ontwerpers maken onze klanten gepersonaliseerde stickers voor hun bedrijf. Hoe mooi is het om je logo te laten zien op een sticker, of op meerdere stickers je logo laten zetten. Hierdoor creëer je één stijl binnen je bedrijf en weten klanten, bezoekers en medewerkers precies dat het voor hun geldt. Vooral in bedrijven die in een pand zitten met meerdere bedrijven is het echt van toegevoegde waarde. Klanten herkennen je en weten dat je daar gevestigd bent.

Het mooiste element aan stickers is dat ze echt betaalbaar zijn. En de grote veelzijdigheid aan stickers, er is echt van alles mogelijk bij Diverse Stickers. Verschillende formaten en verschillende materialen. Hierdoor kan je bedrijf zich echt onderscheiden van de concurrentie, vooral moderne, nieuwe bedrijven proberen zich met stickers bekend te maken onder het gewenste publiek.

Stickers kunnen verschillende doelen behalen voor bedrijven, naamsbekendheid creëren, als verpakkingsmateriaal dienen en nog veel meer creatieve opties. Kijk rond in de shop van Diverse Stickers of neem contact op met grafische ontwerpers van Diverse Stickers voor specifieke wensen en behoeftes.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1649084745647{padding-left: 180px !important;}”]

  *Verplichte velden

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  Neem snel contact op met Diverse stickers voor jouw eigen ontwerp!

  [/vc_column_text][vc_single_image image=”12136″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1649084772542{padding-left: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row]