Welkom bij Diversestickers.nl

Snel en gemakkelijk stickers bestellen? Dan ben je bij ons aan het juiste aderes! Diversestickers.nl is dé sticker shop voor al jouw stickers! Bij Diverse Stickers hebben wij voor elke situatie een gepaste sticker. Naast ons ruime assortiment helpen wij je ook graag bij het ontwerpen van jouw gewenste sticker. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Stickers zijn ideaal om jouw boodschap over te brengen en daarvoor wil jij natuurlijk de perfecte sticker. Kom je er niet helemaal uit of zit jouw gewenste sticker er niet tussen? Contacteer ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om voor jou de juiste stickers te maken.

Allerlei soorten stickers

Bij Diverse Stickers kun je het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Ons ruime assortiment is opgesplitst in categorieën die uiteenlopen van brandbestrijding tot verbod stickers en van stickers voor in jouw winkel tot calamiteiten stickers. Voor elke situatie is een andere sticker benodigd, dus kijk gerust rond en ontdek alle stickers die jij nodig hebt! Er is natuurlijk niks beter dan duidelijkheid creëren richting anderen toe. Met onze stickers voorzie je iedereen in één oogopslag van de informatie die jij wilt geven. Zo zijn onze stickers te plakken waar jij wilt, of dit nou op een raam is of op de vloer in jouw winkel, het kan allemaal. Heb je vragen over ons assortiment? Dan staat er altijd een medewerker klaar om je te helpen! Daarnaast zijn wij dagelijks bezig om de shop up to date te houden en aan te vullen met de nieuwste stickers.

Productie van onze stickers

De kwaliteit van onze stickers staat voorop. Daarom bestaat ons gehele assortiment uit stickers die uit eigen productie komen. Hierbij gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit materiaal, de high-track folie. De plakkracht van deze folie is zo krachtig dat je de folie moeiteloos en zonder zorgen op elk oppervlak kunt plakken. Wij weten als geen ander dat je niet om de haverklap een nieuwe sticker wil plakken. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit aan zodat jij hier jaren lang plezier van hebt. De stickers van Diversestickers.nl blijven door het gebruik van de juiste materialen lang mooi voor optimaal plezier. Ons team van gedreven professionals zorgt er voor dat de kwaliteit van jouw stickers altijd tip top in orde is.

Snel en gemakkelijk geleverd

Bij Diverse Stickers zorgen we er voor dat jij binnen no-time de stickers in huis hebt. Bestel op werkdagen vóór 15:00 uur en wij versturen jouw bestelling nog dezelfde dag. De stickers komen rechtstreeks uit onze voorraad zodat jij niet lang hoeft te wachten op de door jou gekozen stickers. Mocht je stickers bestellen die niet op voorraad zijn, is dat ook geen enkel probleem. Wij drukken de stickers dan alsnog zelf en versturen ook deze nog op dezelfde dag. Bij Diversestickers.nl verzekeren we jou van een razendsnelle levering!