[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stickers camerabewaking

Voor de beveiliging van je woning, bedrijfspand, loods of tuin, is het ideaal om gebruik te maken van camerabewaking. Zo kun je goed in te gaten houden wat er zich allemaal afspeelt op jouw terrein en om jouw terrein heen, kun je ongenode gasten vroegtijdig signaleren en diefstal of schade voorkomen. Daarnaast is het gebruik van camerabewaking zeer geschikt op plaatsen waar veel transacties plaatsvinden, zoals de kassa van jouw bedrijf. Hierdoor is er altijd zicht op eventuele fraudemomenten en kan je de dader altijd achterhalen. Camerabewaking is altijd een soort extra beveiliging, waardoor veel mensen een veiliger gevoel krijgen. Het is een slot op de deur, omdat mensen vaak worden tegengehouden door camera’s. Hierdoor zullen ze niet zo snel overgaan tot het betreden van een verboden terrein of andere illegale bezigheden uitvoeren.

Verplichte aanduiding camerabewaking.

Volgens de Nederlandse wet ben je verplicht om bij het gebruik van camerabewaking, dit kenbaar te maken aan degene die mogelijk kan worden gefilmd. Het is daarbij belangrijk dat dit ook op een duidelijke manier aan anderen wordt kenbaar gemaakt. Ook als je alleen dummy camera’s ophangt voor het afschrikkende effect, is het aan te raden om gebruik te maken van de bijbehorende aanduiding voor camerabewaking. Dit kun je op verschillende manieren en plaatsen doen. Hoe meer zichtbare camera’s en stickers, hoe groter het afschrikkende effect zal zijn op de ongenode gasten.

Camera bewaking sticker

Het kenbaar maken van het gebruik van camera bewaking is heel goed mogelijk met de camera bewakingstickers van Diverse Stickers. Deze stickers, speciaal voor camera bewaking, hebben we beschikbaar in een driehoekige gele variant maar ook in een rechthoekige variant. Bij een aantal van onze camera stickers zie je de aanduiding ’24 uurs’ bijgevoegd, om te laten weten dat de bewaking camera’s altijd aan staan. We hebben inmiddels een ruim aanbod stickers voor camerabewaking, kijk dus vooral eens bij onze camera bewakingsstickers.

De stickers dienen volledig als waarschuwing voor ongenode gasten en je bewaakt je veiligheid makkelijker. De camera’s worden aangegeven door stickers en hierdoor kunnen mensen die niet gefilmd worden hier rekening mee houden.

Snelle levering

Bij Diverse Stickers staat de klant altijd voorop. We zorgen er dan ook voor dat jouw camera bewaking sticker over het algemeen wordt verzonden op de dag van bestellen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze klanten altijd juist die sticker geleverd krijgen die ze zoeken. Hebben we de gewenste sticker nog niet beschikbaar in onze webshop? Dan kun je ons altijd even een mailtje sturen. Dan maken we alsnog een ontwerp voor de gewenste sticker, drukken deze zo snel mogelijk af en leveren vervolgens direct.

Goede kwaliteit

Omdat wij al jaren in het vak zitten, zijn wij specialist op het gebied van stickers. We zorgen er dan ook voor dat de door ons aangeboden stickers alleen worden gemaakt van hoogwaardige materialen die ook onder invloed van verschillende weersinvloeden, zeer lang mooi blijven én goed blijven zitten. Ook voor het goed aanbrengen van de stickers, hebben wij verschillende tools in onze webshop. Denk hierbij aan reinigingsmaterialen en tools die het aanbrengen van de sticker vergemakkelijken.

Contact opnemen

Heb je vragen over stickers, een aanvraag voor een niet beschikbare sticker of heb je advies nodig? Dan staan we natuurlijk graag voor je klaar om jou te helpen met onze kennis. Contact opnemen kan via onze website, per email en telefoon. Onze medewerkers proberen je altijd zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen. We horen graag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
[/vc_column][/vc_row]