[vc_row][vc_column]

  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Toevoegen aan winkelwagen Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
  • Opties selecteren Details
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stickers, stickers en nog eens stickers

Super leuk om jou op deze website te zien, wanneer je geïnteresseerd bent in stickers of stickers wilt laten ontwerpen dan zit je hier op de goede plek. Bij ons kun je je wensen doorgeven aan onze ontwerpers en die ontwerpen de stickers voor je. Maar we hebben ook een webshop die volledig gevuld is met stickers in alle formaten en voor verschillende doeleinden. Bij ons maakt het niet uit voor wie, wat of waarom je de stickers laat maken. Wij hebben aanbod voor elke vraag. Al onze stickers zijn van hoge kwaliteit, wij maken onze stickers uit een bepaald soort kunststof dat een lange tijd goed blijft. Hierdoor hebben de stickers een langere levensduur. Hierdoor heb je geen slechte kwaliteit en hoef je niet elke maand nieuwe stickers te kopen. De stickers beschadigen niet zomaar, en wij kunnen je stickers ook nog afwerken waardoor het nog meer beschermd wordt tegen beschadigingen. Diverse Stickers gaan super lang mee!

Stickers laten ontwerpen

Wij doen het anders als de meeste webshops, de meeste webshops willen snel en makkelijk een ontwerp hebben. Bij ons heb je persoonlijk contact met een grafisch vormgever. Deze persoon luistert naar je wensen met betrekking tot de sticker en gaat hiermee aan de slag. Na een bepaalde tijd heeft hij/zij de sticker af en gaat die voor akkoord weer terug richting jou. De stickers kunnen in elke maat worden gemaakt maar ook in elke afwerking. Wij kunnen alle kleuren printen en niks is te gek. De levering is heel erg snel bij Diverse Stickers, uw wensen beantwoorden is onze passie. Wij zijn elke dag bezig met stickers en reclame materiaal en hierdoor hebben we een super snel systeem voor onze stickers. Uw order komt binnen en wij gaan meteen aan de slag om alles te verwerken. Bij een speciale, gepersonaliseerde sticker gaan onze vormgevers aan de slag. Wanneer je een sticker uit het assortiment besteld, wordt deze meteen gedrukt en in een zakje gestopt voor verzending. Ons proces is super snel en hierdoor heeft u binnen no-time de sticker binnen.

Stickers kopen bij Diverse Stickers

Duizenden klanten spreken van een fijne samenwerking met Diverse Stickers, zij hebben geen problemen ervaren en zijn enthousiast voor een volgende samenwerking. Wij durven Diverse Stickers te omschrijven als een klantvriendelijke webshop met de focus op kwaliteit in service en product. Hierover kan je alles lezen tussen onze klantervaringen.

Wanneer je een sticker hebt gekocht dan kun je altijd een review achter laten, wij stellen het zeer op prijs als alles naar eerlijkheid wordt ingevuld. Elke klant is voor ons belangrijk, zakelijk, particulier, groot, klein, nieuw of oud iedereen krijgt dezelfde kwaliteit in product en service. Bekijk alle producten eens in de webshop.

 Stickers laten maken

Nadat je jouw stickers hebt goedgekeurd, besteld hebt dan gaat onze printafdeling aan de slag met jouw bestelling. Wij proberen jou te ondersteunen met onze visie, kennis en ervaring. Hierdoor maken we jouw ontwerp soms nog mooier dan dat die al is. Nooit zonder akkoord vanuit jou! Wij zijn ook altijd telefonisch bereikbaar, wanneer je niet zo handig bent met dingen bestellen of je ontwerp via het contactformulier niet duidelijk kan maken. Wij dubbel checken het hele proces nog een keer aan het eind, zijn alle gegevens juist, is de sticker mooi gelukt en dan sturen wij een verzendbevestiging. Jij ontvangt zo snel mogelijk een pakje met fantastische stickers van Diverse Stickers![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]