[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”71246″ img_size=”medium” alignment=”center” css=”.vc_custom_1649082122171{margin-top: -80px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Hoe leuk is het dat je straks stickers laat ontwerpen bij Diverse Stickers en je jouw logo terug ziet komen op de stickers. Je kan je wensen doorgeven aan de ontwerpers van Diverse Stickers en zij maken jouw sticker zo gek zoals je het zelf wilt. Bedrijven kiezen vaak voor een grappige sticker om meer op te vallen, het doel van het verspreiden van stickers is natuurlijk dat mensen jouw bedrijf gaan onthouden. Stickers zorgen toch voor toegevoegde waarde aan jouw reclame, sommige mensen verzamelen zelfs stickers. Hoe fantastisch zou het zijn als mensen straks onbetaald reclame maken voor jouw bedrijf? Mensen plakken de stickers met jouw logo en bedrijfskleuren op hun fiets of koffer, hierdoor zien andere mensen jouw logo en kunnen ze geïnteresseerd raken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Verschillende manieren van het gebruik van stickers voor jouw bedrijf

[/vc_column_text][vc_column_text]Het mooiste van stickers is dat deze altijd mogelijk zijn voor bedrijven, ben jij een startend bedrijf met een lager budget voor reclame zijn stickers het perfecte reclamemiddel. Maar wanneer je een bedrijf bent met een heel hoog budget en jouw bedrijf wilt 10.000 stickers is dit ook mogelijk. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De stickers plakken op drukke plekken krijgen steeds vaker mensen jouw logo en huisstijl te zien. Dit kan toch zorgen voor naamsbekendheid en eventueel meer klanten.

 • Bedrijven geven stickers weg als een cadeau

Wanneer je online producten verkoopt of juist alleen maar via de fysieke weg verkoopt, stickers zijn altijd goed om bij het verkochte product mee te geven. Aangepaste stickers zijn altijd een leuke verassing voor jouw klanten. Voeg een gepersonaliseerde boodschap toe aan de stickers en klanten zullen dit geweldig vinden. Of zorg ervoor dat de stickers zo tof zijn dat jouw klanten deze stickers overal gaan plakken, op hun laptop, waterfles of hun koffers.

 • Stickers aanbrengen op drukke plekken

Breng jouw stickers aan op plekken waar jouw doelgroep vooral te vinden is en zorg ervoor dat jij altijd vindbaar bent. Potentiële klanten die 5 keer per dag langs een bushokje lopen waar jouw stickers hangen, zullen toch jouw naam gaan onthouden en misschien eerder een aankoop bij  jullie doen. Aangepaste stickers zijn niet duur en enorm makkelijk te veranderen, u kunt hierdoor altijd up-to-date blijven met de nieuwste trends en het laatste nieuws.

 • Stickers uitdelen op evenementen en beurzen

Wordt er een grote opening georganiseerd of organiseert u zelf een groot evenement dan zijn stickers het perfecte cadeautje bij uw goodiebag. Wanneer je monsters meegeeft van nieuwe producten zullen klanten zich toch meer betrokken voelen bij het merk. Misschien zijn klanten toch sneller overtuigt wanneer je hun een goed gevoel meegeeft op evenementen en beurzen.

Net even een ander materiaal gebruikt bij stickers, zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Om ervoor te zorgen dat mensen gaan praten over jouw stickers moeten de stickers in het oog springen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”56601″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”45139″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”11878″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Sticker marketing voor jouw bedrijf

[/vc_column_text][vc_column_text]Ben je net begonnen met je eigen bedrijfje en ben je op zoek naar een creatieve en goedkope manier van reclame maken? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij sticker marketing. Sticker marketing is eigenlijk een hele betaalbare manier van marketing wat eigenlijk van toepassing is op elk bedrijf. De ontworpen stickers kunnen overal geplakt worden en hierdoor verspreid jouw merk zich razendsnel door de stad heen. Plak ze bijvoorbeeld op stoplichten, verkeersborden of lantaarnpalen. Pas op! Je moet op sommige plekken wel toestemming hebben om stickers te plakken.

Het mooiste aan sticker marketing is niet dat het zo betaalbaar is maar dat het echt effectief is. Als bedrijf kan je zelf bepalen waar je de stickers plakt en hierdoor kan je zelf bepalen welke klant je aan gaat spreken. Kies je voor een discotheek, zal je jonge mensen aanspreken terwijl bij een benzinepomp vaker oudere mensen komen.

Wat is het doel van de stickers, is eigenlijk de belangrijkste vraag voor jouw bedrijf. Wie bereik je en waar bereik je deze klanten? Dit zijn drie belangrijke vragen voor bedrijven en deze moeten beantwoord worden om sticker marketing uit te voeren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1649084745647{padding-left: 180px !important;}”]

  *Verplichte velden

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  Neem snel contact op met Diverse stickers voor jouw eigen ontwerp!

  [/vc_column_text][vc_single_image image=”12136″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1649084772542{padding-left: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row]