Stickers voor bedrijven

Of je nou een klein bedrijf bent of juist heel groot, bij Diversestickers.nl hebben we altijd de perfecte stickers voor jouw bedrijf! Het is natuurlijk van groot belang dat iedereen binnen jouw bedrijf altijd weet wat er waar van hem of haar verwacht wordt. Dit is perfect zodat alles binnen jouw bedrijf zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.

Informatie stickers

Binnen jouw bedrijf kunnen informatie stickers natuurlijk niet ontbreken. Met keuze uit bijna 150 verschillende informatie stickers, hebben wij alle stickers die jij zoekt. Van stickers om richting aan te duiden, tot instructies op de werkplek, je vindt ze bij ons allemaal. Ook voor stickers op jouw deuren kun je bij ons terecht. Zo hebben wij een ruim assortiment aan push en pull stickers, maar ook stickers om aan te duiden dat een ruimte privé is. Heb jij ergens een camera hangen? Geef dit dan aan met onze ‘beveiligd door videocamera’ sticker. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en kies de stickers die jij zoekt.

Magazijn stickers

Heb jij een magazijn binnen jouw bedrijf? Dan helpen onze magazijn stickers bij het ordenen en verduidelijken van jouw magazijn. Met ruim 120 stickers bieden wij jou genoeg keuze om jouw magazijn en stellingen te ordenen. Onze stickers zijn genummerd van 1 tot en met 99 en van A tot en met Z. Op deze manier geef jij jouw gangpaden of stellingen duidelijk weer zodat het mooi overzichtelijk blijft.

Veiligheid stickers

Veiligheid is heel belangrijk binnen jouw bedrijf. Met onze stickers zorg je er voor dat iedereen op de hoogte is van alle veiligheidsregels en gevaren. Met bijna 1400 stickers onderverdeeld in 13 categorieën, ben je bij ons aan het juiste aderes voor al jouw veiligheid stickers. Ons assortiment is opgedeeld in de volgende categorieën:

Winkel/retail

Ben jij een winkeleigenaar? Kijk dan eens bij ons assortiment voor winkel stickers. Bij ons heb je keuze uit ruim 250 stickers om jouw winkel te voorzien van onder andere informatie en kortingen. Naast deze stickers heb je natuurlijk nog veel meer om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan stickers omtrent betalingen. Ook voor Black Friday stickers kun je bij ons terecht.