[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”77401″ img_size=”medium” alignment=”center” css=”.vc_custom_1658744810239{margin-top: -80px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Binnen bedrijven zijn er altijd regels en voorschriften waar je je aan moet houden als werknemer en natuurlijk ook als werkgever. Om deze regels duidelijk te krijgen onder het personeel, zijn er handboeken en papieren om de regels te verduidelijken. Maar wat nou als één persoon de regels vergeten is en daardoor een fout maakt waardoor hij of zij in gear komt, misschien brengt hij of zij zelfs andere werknemers in gevaar. Dit wil je als bedrijf en werkgever natuurlijk voorkomen. Iedereen moet veilig binnen jouw bedrijf aan de slag kunnen en niet bang zijn voor eventuele lichamelijke gevolgen. Om je werknemers hierop te attenderen zijn er in de webshop van Diverse Stickers een grote hoeveelheid aan veiligheidsstickers geplaatst. Bekijk eens de veiligheidsstickers van Diverse Stickers.

Veiligheid waarborgen binnen een bedrijf is heel erg belangrijk voor het vertrouwen van je werknemers maar ook voor de reputatie onder potentiele klanten. Wanneer klanten horen dat je als bedrijf geen moeite doet om de veiligheid van werknemers te waarborgen , gaan ze minder snel over tot zaken. Zorg er dus voor dat je werknemers altijd veilig zijn met de stickers van Diverse Stickers.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Waarom gebruik je stickers binnen je bedrijf?

[/vc_column_text][vc_column_text]Het mooiste van stickers is dat deze altijd mogelijk zijn voor bedrijven, ben jij een startend bedrijf met een lager budget dan zijn er ook stickers voor jou. Maar wanneer je een bedrijf bent met een heel hoog budget en jouw bedrijf wilt 10.000 stickers is dit ook mogelijk. Het personaliseren van Stickers is iets dat heel veel bedrijven doen bij Diverse Stickers. Hierdoor heb je een stickers met informatie met jouw logo en huisstijl erop. Doordat je dit doet creëer je één duidelijke structuur binnen het bedrijf.

 • Bedrijven gebruiken stickers als waarschuwingsmanier 

Bedrijven gebruiken stickers ook regelmatig als middel om werknemers of mensen in de buurt van de locatie ergens voor te waarschuwen. Gevaren of bepaalde acties kan je klanten, mensen in de omgeving of werknemers voor waarschuwen. Dit levert een stuk minder gevaarlijke momenten op, en hierdoor verklein je de kans op ongelukken in de buurt van je bedrijf.

 • Stickers aanbrengen op verboden terrein

Breng jouw stickers aan op plekken waar niet iedereen zomaar toegang tot kan krijgen. Hierdoor heb je geen onbevoegden rondlopen op plekken waar ze niet hoeven te zijn. Hierdoor heb je geen mensen in gebieden waar ze niet horen, sommige ruimtes hebben bepaalde gevaarlijke machines staan. Hier wil je geen onbevoegden bij in de buurt hebben. Of wil je het hele terrein van jouw bedrijf verbieden voor onbevoegden dan is dit ook mogelijk met stickers van Diverse Stickers.

 • Stickers uitdelen aan nieuwe klanten

Een ander idee wat veel bedrijven uitvoeren is het verspreiden van reclame materiaal. Waanneer je stickers uitdeelt aan klanten bij hun pakketje of gewoon als cadeautje heb je de kans dat ze hem ergens op plakken. Hierdoor krijg je meer bekendheid in de regio van de klant en levert dit misschien zelfs wat op. Stickers plakken is echt een goede manier van reclame maken. Zorg ervoor dat je bedrijf goed te herkennen is en plak ze rond. Bij Diverse Stickers kun je alle stickers zelf ontwerpen.

Net even een ander materiaal gebruikt bij stickers, zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Om ervoor te zorgen dat mensen gaan praten over jouw stickers moeten de stickers in het oog springen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”79329″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”78478″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”78649″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Stickers gebruiken als marketing methode

[/vc_column_text][vc_column_text]Ben je net begonnen met je eigen bedrijf en ben je op zoek naar een creatieve en goedkope manier om te adverteren? Dan moet je zeker eens kijken bij stickermarketing. Stickermarketing is eigenlijk een zeer betaalbare vorm van marketing die voor vrijwel elk bedrijf werkt. Ontworpen om overal te blijven plakken, verspreidt je merk zich razendsnel over de stad. Plak ze bijvoorbeeld op verkeerslichten, verkeersborden of lantaarnpalen. Zorg ervoor dat je overal te zien en te vinden bent! Op sommige plekken heb je wel toestemming nodig om stickers te plakken.

Het beste van stickermarketing is dat het betaalbaar is, en dat het echt werkt. Als bedrijf kunt u zelf bepalen waar u uw stickers plaatst, zodat u zelf kunt bepalen met welke klanten u te maken wilt hebben. Kies je voor een discotheek, dan trek je jongeren aan, en ouderen hebben ook plekken waar ze vaker te zien zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1649084745647{padding-left: 180px !important;}”]

  *Verplichte velden

  [/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  Neem snel contact op met Diverse stickers voor jouw eigen ontwerp!

  [/vc_column_text][vc_single_image image=”12136″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1649084772542{padding-left: 50px !important;}”][/vc_column][/vc_row]